Binnenkort
Prijzen en bestelwijze
Bij BIOMUNDO & SPANJEBIOEXPORT:
Ecologische eigen seizoensproducten en levering aan huis ....

Laat je bestelling door ons bezorgen waar je maar wilt: thuis of op kantoor, dozen gevuld met groenten en fruit die we zelf hebben geteeld in de biologische landbouw, met seizoensgebonden producten.

Procedures (heel eenvoudig, zonder verbintenissen of verplichtingen)

Eerste dag van ALTA
Download dit bestand op je computer om je bestellingen, leveringen en kosten te noteren en mail het daarna naar ons op: info@biomundo.nl


NL Aanmelding NL 1

ENGregistration form Eng

ESP Ficha de registro ESPStacks Image 884
Indien je liever zonder het down te loaden ‘Alta’ bestand werkt, stuur ons dan de volgende gegevens per email: naam, telefoonnummer, adres, sofinummer, bankrekeningnummer en afleveradres. Meer hebben we niet nodig.


We zullen je een bevestiging sturen van de aanmaak van je Alta bestand. Hierin staat ook wanneer je kunt beginnen met het plaatsen van een bestelling. We vertellen je daarna op welke dag jouw bestelling geleverd wordt, afhankelijk van de regio waar het door jouw opgegeven leveringsadres zich bevindt.


We bieden verschillende kortingen als je via het Alta bestand doorgeeft of je gebruik wenst te maken van een wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse of zelfs sporadische bestelling- op deze manier wordt de mythe dat biologische voeding duur en moeilijk verkrijgbaar is doorbroken.

De Nieuwe prijst lijst binenkort bij BIOMUNDO SPANJEBIOEXPORT

Elke zatedagochtend lees je op onze website de verkrijgbare producten voor de volgende week en de inhoud die we hebben geselecteerd voor de standaard dozen .

We zullen je ook een email sturen om je op de hoogte te houden van ons wekelijkse aanbod en herhalen daarin welke bestelling er bij je geleverd zal worden (natuurlijk naar aanleiding van jouw bestelling).

Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan kan dat eenvoudig door een dag van tevoren om uiterlijk 18.00 uur een mail naar ons te sturen. Sluiting bestellingen :
Elke maandag, dinsdag en woensdag om 18.00 uur

1.-Gesloten op maandag om 18.00 uur (bestellingen in Zuid Holland en Utrecht worden ‘s maandags geleverd)

2.-Dinsdags om 18.00 uur (bestellingen in U bevelen wij leveren omgeving Utrecht dinsdag .

3.-Op woensdag sluiten we om 18.00 uur ' opdrachten op het gebied van Noord-Holland op dinsdag te leveren .


Elke dag na 18.00 uur, worden de bestelde dozen voorzien van etiketten met de juiste klantcode, adressering en lijst van inhoud.

Elke donderdagochtend worden de bestelde dozen gevuld in Spanje. De dozen worden op vrachtwagens en/of bestelwagens geladen en nog dezelfde dag of de vrijdag vroeg in de ochtend naar Nederland gereden.
Het vullen van de dozen gebeurt met producten die rechtstreeks van het land komen en voortdurend worden geoogst en aangeleverd in speciale ruimtes met Spaans hygiëne registratienummer 21.05918 NA .

De dozen worden samengesteld door de families die met ons samenwerken door heel Spanje. Deze methode brengt familie verenigingen tot stand. De gezinnen en families zijn verantwoordelijk voor het plaatsen van elk van de dozen op de pallet.
Prijzen (Onze prijzen zijn zo laag omdat ze worden samengesteld zonder tussenkomst van tussenpersonen of gebruik van dure websites)


Prijslijst 2013 NL
Prijzen dozen van landbouw binnenkort

Dit zijn de beste, want dit is alles komt rechtstreeks van het veld, wij zijn de producenten!
ALLE aangegeven prijzen in de bovenstaande tabel bevatten daarbij INBEGREPEN TRANSPORTKOSTEN: ER ZIJN GEEN BIJKOMENDE KOSTEN.

Wij kunnen onze prijzen zijn zo laag houden omdat wij het hele proces van de waardeketen zelf in de hand houden, vanuit de zaden tot de plantenveredeling, vanaf het oogsten tot het verpakken en leveren.
Bij bestelling van 2 Standaard dozen met een maandelijks minimum van 10 kilo, kun je de Alternatieve, Open of Aangepaste doos erbij kopen voor de standaard prijs, zonder bijkomende kosten.


Gezinnen, Familieverenigingen en bedrijven

We hebben zeer interessante voordelen voor meerdere gezinnen die gezamenlijk bestellen, familieverenigingen en bedrijven:
Elke groep gezinnen of vereniging van familieleden kan hun eigen Standaard dozen samenstellen, dit kunnen zij per week aangeven en aanpassen. Zij kunnen natuurlijk ook kiezen voor onze selecties van de Standaard, de Aangepaste of Open dozen.
Gezinsgroepen en familieverenigingen beschouwen wij als leveringspunten.
Neem contact op met ons om je volledig te laten informeren over de details. Je zult zien dat onze prijzen erg gunstig zijn, de bestel- en leveringsmethode zeer comfortabel is en dat het een grote besparing binnen je huishouden zal zijn.
Dozen worden ongeopend en verzegeld verstuurd, gelabeld met de naam en code van iedere persoon die de levering van elke week heeft verzorgd, of tweewekelijks, sporadisch of maandelijks.


Periodiciteit van de zendingen (wekelijks, tweewekelijks, sporadisch of maandelijks)

Geef de gewenste frequentie door voor je bestellingen (laat het ons weten via e-mail). We hebben deze mogelijkheden, en je kunt indien gewenst veranderen zonder bijkomende kosten en wanneer je maar wilt binnen de eerste 3 dagen van elke week (maandag , dinsdag en woensdag voor 18:00 uur).
Onze werkwijze is volledig flexibel aan jouw behoeften, gratis :

1 ) Wekelijks abonnement: als 4 weken achter elkaar een doos bij ons bestelt, mag je elke maand TWEE DOZEN gratis upgraden van Standaard Doos naar Doos Op Maat. Als je tussendoor een bestelling overslaat zal je opnieuw moeten wachten tot er 4 weken (een kalendermaand) met wekelijkse bestellingen verwerkt zijn om te kunnen profiteren van dit aanbod .


Je kunt op elk moment kosteloos het type abonnement wijzigen, binnen de eerste 3 dagen van elke werkweek.

2 ) Tweewekelijks abonnement: als je elke twee weken bij ons een doos bestelt, mag je gratis EEN DOOS PER MAAND upgraden van Standaard Doos naar Doos Op Maat. Als je tussendoor een bestelling overslaaat zal je wederom opnieuw moeten wachten tot er 4 weken ( een kalendermaand ) met 2 bestellingen zijn verwerkt om te kunnen profiteren van deze aanbieding .
Op elk moment kun je kosteloos het soort abonnement wijzigen. voor opzeggen CONTACT via e-mail: info@biomundo.nl

3 ) Af en Toe abonnement: wil je slechts zo nu en dan een bestelling plaatsen, kies dan voor het Af en Toe abonnement;hier zitten geen verplichtingen of verbintenissen aan vast, als de bestelling maar binnen de eerste 3 werkdagen van de week bij ons binnen is.

4 ) Maandelijks abonnement: hiermee kun je maandelijkse bestellingen plaatsen, volgens jouw behoeften. Met de mogelijkheid het type doos gratis aan te passen binnen de vastgestelde eerste drie werkdagen van elke week.

 ALLE abonnementen hebben een opzegtermijn van één maand.

ALS JE EEN VRIEND, VRIENDIN OF KENNIS INTRODUCEERT EN DEZE KLANT WORDT BIJ ONS, KRIJG JIJ EEN BONUS VAN 10% EXTRA INHOUD BOVENOP JE VASTE BESTELLING. DEZE BONUS KAN ZICH OPSTAPELEN TOT EEN GRATIS DOOS VAN 10 KG VOL LEKKERNIJEN NAAR KEUZE, IN HET GEVAL DAT JE 10 VRIENDEN OF BEKENDEN ALS KLANT BIJ ONS INTRODUCEERT.

Wil je je abonnement aanpassen, stuur dan een mail naar info@biomundo.nl


Binnenkort nieuwe Afhaalpunten in Nederland

BIOMUNDO & SPANJEBIOEXPORT
365 DAGEN PER JAAR DESTELLEN


WERKWIJZE EN KWALITEITSYSTEEM
We hebben een kwaliteitssysteem geimplementeerd in ons werk op het land, in het verwerken van bestellingen en emails en in het garanderen van de kwaliteit in het maken van de dozen en het vervoeren ervan.
In dit bestand vind je de speerpunten van het kwaliteitssysteem en de te volgen stappen bij mogelijke incidenten :


Leveringen aan huis, kantoor of waar jij WILT
Leveringen thuis, werk of waar je maar wilt verzorgen we op maandagen en dinsdagen, afhankelijk van postcodes in elke regio. Vraag ons welke dag correspondeert met jouw postcode. Bestellingen worden in de ochtend of middag geleverd, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen.


BINNENKORT AFHAALPUNTEN


Binnenkort kunnen wij ook de service bieden van verschillende afhaalpunten, verspreid over heel Nederland,
Waar je zelf jouw bestelde dozen kunt afhalen. Erg handig als je veel onderweg bent of wisselende werktijden hebt.


Je kunt ook kiezen voor een combinatielevering, zodat wij de ene keer de doos bij jou aan huis of werk leveren en jij (afhankelijk van jouw wensen) de bestelling de volgende keer zelf afhaalt​​.
Ook dit kun je ons eenvoudig via een mail doorgeven (info@biomundo.nl)


Zeer binnenkort zullen er zes punten worden aangewezen, verdeeld over een aantal provincies in Nederland, dus je kunt jouw bestelling ophalen waar dat voor jouw prettigst is.
De plaatsen zullen als volgt zijn:

2 in Rotterdam,
3 in Den Haag,
1 in Haarlem,
1 in Amsterdam

en binnen afzienbare tijd ook in de rest van Nederland.

Mochten deze afhaalpunten te ver weg liggen voor jou, misschien kun je ons dan helpen door er zelf één te creëren?
Eventueel in samenwerking met je familieleden of vrienden…


Wij staan overal voor open, in goed overleg. Als je ons vertelt waar je er graag één zou willen, dan kunnen wij kijken of het logistiek mogelijk is om onze bestellingen te leveren in jouw gemeente of stad. Het is het proberen waard!    


- Afhaalpunten: data locatie en leveringBETALING:
Betaling is door domiciliëring, overdracht of pin, in de hoge-klant dat u alles hebt uitgelegd.
We hebben toegelaten dat de overschrijving of pin dit systeem is een stuk comfortabeler voor iedereen.


Neemt deel in de selectie van gewassen:
Vertel ons wat u wil groeien, wij willen dat onze klanten in de selectie van de producten die we groeien en om deze reden kunt u ons suggesties van gewas dat u wenst en zie dat hebben we de neiging om niet te cultiveren ons geven. We zullen proberen om te zoeken van zaden maar als u ook net als wij u kan bieden. Dit formulier ontstaat een grotere koppeling tussen het en "BIOMUNDO", en u zult veel meer bewust van het product dat u gaat verbruiken veel mensen aan het einde.


WIJZIGINGEN: Voorkeuren kunnen wijzigen ze wanneer u maar wilt, tonen het aan ons via e-mail: box, continuïteit van zendingen,... Ons zal ons altijd te passen aan uw behoeften. U hoeft niet inzet of verplichting, is een volledig flexibele en aangepaste systeem.


Stacks Image 109
GARANTIES:
Wij werken rechtstreeks met producenten en handelen in alle onderdelen van de keten kan bieden deze rechtstreekse betekening of kennisgeving van onze boomgaarden, het omzeilen van andere handen, de industrieën, de opslag of de distributie, zonder tussenpersonen, zonder markten platformen.
De Raad van de agrarische productie ecologische van Navarra (www.cpaen.org) en in heel Spanje, zijn officiële en verantwoordelijke instanties controleren en verifiëren dat onze ecologische productie is in overeenstemming met de eisen van de landbouw ecologische volgens Europese RegCEE verordeningen) 834/2007 en Reg: (EEG) 889/2008)

Onze biologische producenten in Spanje getallen zijn: NAP0943,
Neem contact op met ons als u vragen hebt of om te vragen meer informatie van BIOMUNDO Stuur ons een e-mail: info@biomundo.nl of bel ons op 0031-615 8813 88BIOMUNDO – SPANJEBIOEXPORT
G.A.G. IMPORT – NEDERLAND
Alle rechten voorbehouden