• Spaanse Biologische iberische ham
  • Ham van de Spaanse Ibérico varkens wordt gerekend tot de geste ham wereldwijd. De Ibérico hammen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waarvan de Ibérisch Bellota de meest exclusieve is. In de Spaanse wetgeving is vastgelegd dat alleen ham van Ibérisch varkens die in hun laatste groeifase uitsluitend met eikels zijn gevoed, de naam Ibérisch Bellota mag dragen.
  • Onze Spaanse Ibérisch Bellota ham komt van zwarte Ibérisch varkens uit de Los Pedroches streek, ten Guijuelo. De hammen worden in Spanje, het hoogste bergdorp van Spanje, ingewreven met zeezout en opgehangen om te drogen en te rijpen. Na ruim 36 tot 46 maanden in de droge berglucht van de Guijuelo zijn de hammen klaar voor consumptie. De lange rijp- en droogtijd in combinatie met het eikel-dieet van de Ibérisch varkens, geven de hammen een authentieke, nootachtige, zachte en milde smaak. Een echte delicatesse!