Biologische Iberische pate (glutenvrij)
Biologische Iberische pate (glutenvrij)
De biologische Iberische bellota chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische Iberische bellota chorizo wordt langer dan 3 maanden gerijpt. 

Gewicht
€ 50.00
€ 0.00
×
Biologische serrano pate (glutenvrij)
Biologische serrano pate (glutenvrij)
De biologische Iberische bellota chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische Iberische bellota chorizo wordt langer dan 3 maanden gerijpt. 


Gewicht
€ 45.00
€ 0.00
×