Biologische pikante  chorizo (glutenvrij)
Biologische pikante chorizo (glutenvrij)
De biologische chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische pikante chorizo wordt langer dan 3 maanden gerijpt. 

Doos
€ 66.00
€ 0.00
×
Biologische pikante  chorizo (gluten en lactosevrij)
Biologische pikante chorizo (gluten en lactosevrij)
De biologische chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische pikante chorizo wordt langer dan 3 maanden gerijpt. 

Doos
€ 54.00
€ 0.00
×
Biologische pikante chorizo (glutenvrij)
Biologische pikante chorizo (glutenvrij)
De biologische chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische pikante chorizo wordt langer dan 3 maanden gerijpt. 

Gesneden
€ 36.00
€ 0.00
×
Biologische verse grill pikante chorizo (glutenvrij)
Biologische verse grill pikante chorizo (glutenvrij)
De biologische verse grill pikante chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak, roodachtig van kleur is en een stevige en grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprikapoeder (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid. Normaal gesproken wordt chorizo vervaardigd van zeer grof gehakt varkensvlees. Andere belangrijke bestanddelen zijn zout, knoflook, oregano, suiker en eventueel andere kruiden zoals komijn. Chorizo is zowel vers als gedroogd te verkrijgen en in het laatste geval soms ook gerookt. De worst wordt gegeten als tapa, broodbeleg, in stoofschotels meegekookt, gebakken, gebraden of soms ook gegrild gegeten. Biologische verse grill chorizo wordt langer dan 1 maand gerijpt.

Doos
€ 70.00
€ 0.00
×
Biologische salchichon  (glutenvrij)
Biologische salchichon (glutenvrij)
Biologische salchichón komt uit de Spaanse provincie ‘la Rioja’. Deze worst wordt gemaakt van verschillende delen van het Iberische varken. Dit mengsel wordt op smaak gebracht met zout, peper en paprika, daardoor heeft de worst een donker roze kleur. De rijping van de worst varieert van 10 tot 70 dagen. Biologische ‘bellota’ salchichón heeft een smakelijke en karakteristieke smaak, ideaal te combineren met brood en andere Iberische producten.

Doos
€ 66.00
€ 0.00
×
Biologische verse grill salchichon  (glutenvrij)
Biologische verse grill salchichon (glutenvrij)
Biologische salchichas (glutenvrij) zijn verse, niet gedroogde varkensworstjes uit Lleida, Cataluña. Deze worstjes hebben een zachte smaak en zijn op smaak gebracht met wat zout en peper. Salchichas zijn heerlijk op de gril, barbecue of in de pan!

Doos
€ 68.00
€ 0.00
×
Biologische Iberische varkenslende (glutenvrij)
Biologische Iberische varkenslende (glutenvrij)
Biologische Iberische varkenslende (glutenvrij) is geproduceerd in Lleida, Cataluña. De varkenslende is geheel vetvrij aan de buitenkant; deze wordt op traditionele wijze gemarineerd in de natuurlijke darmen van het varken. Het vlees wordt 2 dagen gezouten, daarna wordt het zout verwijderd en wordt het vlees nog een aantal dagen gedroogd. Na dat drogingsproces wordt het vlees gemarineerd in paprika, knoflook, oregano en olijfolie. Na het marineren wordt het vlees 2 tot 3 maanden in een koele en droge ruimte opgehangen. Biologische Iberische varkenslende kan rauw, gebakken of gegrild gegeten worden. Lekker als tapa of als tussendoortje!

Doos
€ 45.00
€ 0.00
×
Biologische Fuet (gluten en lactosevrij)
Biologische Fuet (gluten en lactosevrij)
Biologische Fuet is een typische Catalaanse worst uit de huidige Barcelonese provincie van Spanje. Spaanse Fuet bestaat voornamelijk uit mager gemalen varkensvlees en wordt op traditionele wijze op smaak gebracht met, onder andere, knoflook en peper.
Het absolute hoogtepunt komt tijdens de montanero. Dat is het seizoen waarop de rijpe eikels (biotta) van de bomen vallen. In deze periode, die van november tot maart duurt, eten de varkens de rijpe eikels. De varkens vinden deze zo lekker dat ze op dat moment hun varkenssnoet ophalen voor hun normale voeding van gras, paddestoelen en wilde kruiden.

Doos
€ 54.00
€ 0.00
×
Biologische Chistorra (glutenvrij)
Biologische Chistorra (glutenvrij)
Biologische en glutenvrije chistorra wordt gemaakt in Lleida, Spanje. Deze worst is gemaakt van varkensgehakt, knoflook, zout, peper en rode paprika. De rode paprika geeft de chistorra z’n karakteristieke rode kleur. Meestal wordt deze worst kort gebakken in de pan met een beetje olijfolie.

Doos
€ 38.00
€ 0.00
×
Biologische Sobrasada (glutenvrij)
Biologische Sobrasada (glutenvrij)
Biologische en glutenvrije sobrasada is een gerijpte worst uit Mallorca, Spanje. De worst is gemaakt van gemalen varkensvlees, spek, paprikapoeder, zout, peper en andere specerijen. Vervolgens wordt de sobrasada een aantal weken aan een paal gehangen totdat deze geschikt is voor consumptie.

Doos
€ 44.00
€ 0.00
×