Biologische rode wijn azijn
Biologische rode wijn azijn
Biologische rode wijn azijn In wijnazijn proef je het volle karakter van de biologische wijnen waar ze uit gemaakt worden. Deze azijn vindt steeds vaker zijn weg naar de Nederlandse keukens. Welke soort je voor welk gerecht kunt gebruiken? Een globale indeling valt er wel te maken. Rode wijnazijn wordt vaak gebruikt bij sterk smakende (vlees-)gerechten, pastasauzen en marinades. Witte wijnazijn past vaak beter bij mildere, fijnere gerechten en vis. Voor mayonaise wordt bijvoorbeeld meestal witte wijnazijn gebruikt.

Deze Azijn is lekker bij: vlees, tapas, kaas, lamsvlees, brood.salade Salades, Linzensoep, Bonensoep, Gestoofde kalf met aardappelen en groenten, Fruit, sla

Inhoud
€ 15.00
€ 0.00
×
Biologische witte wijn azijn
Biologische witte wijn azijn
Biologische witte wijnazijn In wijnazijn proef je het volle karakter van de biologische wijnen waar ze uit gemaakt worden. Deze azijn vindt steeds vaker zijn weg naar de Nederlandse keukens. Welke soort je voor welk gerecht kunt gebruiken? Een globale indeling valt er wel te maken. Rode wijnazijn wordt vaak gebruikt bij sterk smakende (vlees-)gerechten, pastasauzen en marinades. Witte wijnazijn past vaak beter bij mildere, fijnere gerechten en vis. Voor mayonaise wordt bijvoorbeeld meestal witte wijnazijn gebruikt.

Deze Azijn is lekker bij: vlees, tapas, kaas, lamsvlees, brood.salade Salades, Linzensoep, Bonensoep, Gestoofde kalf met aardappelen en groenten, Fruitsla
Flesinhoud: 50 cl.

Inhoud
€ 7.50
€ 0.00
×
Biologische appel azijn
Biologische appel azijn
Wat is appelazijn en wat zit er in
Appelazijn wordt gemaakt uit appelsap. Eerst laat men de suikers vergisten, waardoor appelcider ontstaat. Hieraan wordt vervolgens een speciale azijnbacteriestam toegevoegd die de alcohol van de cider omzet tot azijnzuur. Naast dit veelzijdig en natuurlijk zuur, zitten in appelazijn ook enzymes, vitaminen en talrijke mineralen.

Deze Azijn is lekker bij: vlees, tapas, kaas, lamsvlees, brood.salade
Flesinhoud: 50 cl.


Inhoud
€ 15.00
€ 0.00
×
Biologische Balsamico azijn met pijnboomextract
Biologische Balsamico azijn met pijnboomextract
Huis: Andorrana
Categorie:
Biologische Balsamico azijn met pijnboomextract
Streek van herkomst: Andorra
Oogstjaar: 2013
Alcohol percentage:9,0 % vol
Flesinhoud: 275 ml.
Deze balsamico is lekker bij: vlees, tapas, kaas, lamsvlees, brood.salade, vis

Inhoud
€ 150.00
€ 0.00
×
Biologische Pijnboomsiroop
Biologische Pijnboomsiroop
Huis: Andorrana
Categorie:
Biologische pijnboomsiroop
Streek van herkomst: Andorra
Oogstjaar: 2013
Alcohol percentage:0,0 % vol
Flesinhoud: 275 ml.
Deze siroop is lekker bij: kazen, fruit, ijs, coffee, yogourt
Inhoud
€ 120.00
€ 0.00
×
Spaanse Biologische soorten Vinaigrette
Spaanse Biologische soorten Vinaigrette
Azijnhuis: Bio Goret
Categorie:
Biologische vinaigrette
Streek van herkomst: Tarragona
Oogstjaar: 2012
Alcohol percentage:0,0 % vol
Flesinhoud: 250 ml.
Deze vinaigrette is lekker bij: salade, brood, kaas, vlees
3 Soorten Vinaigrette van groene olijven (pikant)
3 Biologische Vinaigrette van groene olijven
3 Biologische Vinaigrette van honing en munt
3 Biologische Vinaigrette van olijven en mosterd


Inhoud
€ 72.00
€ 0.00
×