——————————
Webshop
——————————
On line bestellen 
——————————
Hoe te bestelen
——————————
Leveringsvoorwaarden
——————————

Disclame
——————————
——————————-
Over ons
——————————
Misie en Visie
——————————
Samenwerken
——————————

Privacy
—————————
Werke met ons
——————————
——————————
Activiteiten
——————————
2010 tot 2015
2016 tot 2020
——————————-
——————————-
Aanbiedingen
——————————-
Weekaanbieding
——————————-
Volgede week
——————————

Voordellkaart
——————————-
Recepten
——————————-
——————————-
Social media
——————————-
Facebook
Link
Twiter
Instagram
——————————-

TOEKOMSTIG BEHEER VAN ONZE BEDRIJVEN PLATFORM B2B & B2C
Dit zijn enkele voorbeelden van reverse logistiek ontwikkeld door Biomundo B2B & B2C in samenwerking met de bedrijven die B2B en de uniek integreren met de hulp van al onze consumenten die onze B2C integreren, wat, zoals u al weet, een manier is om producten te herstellen door het implementeren verschillende spaarsystemen in bedrijven en zorg voor het milieu.

Remanufacturing is een van de meest onbekende voorbeelden van reverse logistisch


1.- Hergebruik:
 Het belangrijkste kenmerk van dit voorbeeld van omgekeerde logistiek is het idee om producten die al op de markt zijn gebruikt maar die niet aanzienlijk zijn verslechterd, een nieuwe bestemming te geven. Het is ook geïmplementeerd in de bedrijven voor de productie van grondstoffen, het hergebruik van materialen zoals in een bedrijf dat plastic producten produceert, waardoor het overschot productie proces een nieuw gebruik krijgt.

2. Sale Outlet: in dezelfde richting als het hergebruik steeds meer bedrijven kiezen voor de verkoop van producten outlet, bijvoorbeeld producten met een kleine gebreken, maar kan perfect worden gebruikt, zodat in ieder geval kunnen ze een winst mee te maken verkoop van hen. Met dit systeem kunnen bedrijven voorkomen dat ze een overschot en voorraad in hun magazijnen hebben terwijl ze een tweede leven geven aan producten die oorspronkelijk zouden worden weggegooid.

3.- Reparatie:
steeds meer bedrijven bieden reparatiediensten aan voor hun producten, bijvoorbeeld in het geval van huishoudelijke apparaten, vaak zijn ze beschadigd als gevolg van hun gebruik of een defect onderdeel. Als hetzelfde bedrijf biedt een reparatie service zorgt er ook voor volledige tevredenheid van de klant voor de dienst, zodat als in de toekomst moet je niet een ander product concurrentie voor een goede service te kopen.

4.- Restauratie: in het geval van het herstel van producten, gaat het erom ze een nieuw nuttig leven te geven door het gebruik van nieuwe technologieën. Dus als u bijvoorbeeld een commercieel vliegtuig software systeem bijwerkt in plaats van het volledig te veranderen, bespaart u geld aan klanten. We zouden kunnen zeggen dat de restauratie gaat over het gebruik van de zogenaamde ICT-technologieën voor de producten die al zijn verkocht voor de volledige tevredenheid van de klanten.

5.- Remanufacturing:
De remanufacturing heeft als doel dat een reeds gebruikt object weer wordt gefabriceerd. Het klinkt misschien een beetje vreemd dat de officiële definitie van wat is bedoeld om een ​​product dat al is gebruikt remanufacture kan worden teruggewonnen door verschillende processen, zodat het kan worden hergebruikt in zijn geheel of gedeeltelijk. Wat u wilt bereiken, is om de versleten onderdelen te vervangen zodat het product een tweede leven kan leiden. Hiermee wordt voorkomen dat het oorspronkelijke productiesysteem wordt vervangen en worden kosten voor het bedrijf bespaard.

6. kannibalisatie:
De pijpleiding is om een ​​deel van de componenten van producten die al hun bruikbare hebben afgerond gebruiken om te hergebruiken in het productieproces van het nieuwe product, zodat het bedrijf te redden kopen die levensduur van het product kan gebruik opnieuw degene die werd gebruikt voor het oude product. Het is heel typerend voor technologiebedrijven.

7. Recycling:
De recycling terugwinning van een materiaal dat in principe als afval wordt beschouwd om het opnieuw gebruiken voor de fabricage van een nieuw product wordt gezocht, bijvoorbeeld plastic bedrijven gebruiken hun componenten aan lampen of fietsen te maken , het bedrijf verlaagt de kosten, verspilt terwijl het nieuwe markten opent.

8.- Gecontroleerde lekkage
: met deze omgekeerde logistieke methode is de nuttige levensduur van een product voltooid. Met deze methode wordt geprobeerd de vervuiling van bepaalde producten te verminderen door het bedrijf toe te vertrouwen dat ze op een geschikte plaats worden geloosd.

9.- Verbranding:
met dit systeem worden de materialen hergebruikt bij hoge temperaturen verbranding, met de verbranding ervan kan worden bereikt verwarmings- of elektriciteitssystemen.

10. Remanufacturing:
door middel van dit systeem is om producten die achterhaald kunnen zijn geweest voor dezelfde opdrachtgever hergebruiken, zodat het bedrijf deze dienst kan bieden zodat producten worden weggegooid en niet opnieuw gebruikt. Zoals bijvoorbeeld in de juwelen, sommige oorbellen een nieuw leven geven.

Het belangrijkste om rekening mee te houden in systemen voor omgekeerde logistiek is de noodzaak voor bedrijven om de producten opnieuw te gebruiken terwijl ze hun klanten tevreden stellen.
We weten ook dat reverse logistiek werd opgevat als een systeem van recycling en hergebruik van producten, in een poging om de minst vervuilen, het verminderen van de voorraden, de uitbreiding van de markt, terwijl het denken over het milieu en manieren om nieuw leven te geven producten die in eerste instantie overbodig lijkt.

BINNENKORT ONS INVERSE LOGISTISCH PROJECTEN—————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Spanje worden producenten van biologische en superfood producten gecontroleerd door de overheid; er wordt bekeken of het productieproces van a tot z volledig biologisch is. Indien een product biologisch geproduceerd is, krijgt het een Europees en regionaal biologisch logo.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————