——————————
Webshop
——————————
On line bestellen 
——————————
Hoe te bestelen
——————————
Leveringsvoorwaarden
——————————

Disclame
——————————
——————————-
Over ons
——————————
Misie en Visie
——————————
Samenwerken
——————————

Privacy
—————————
Werke met ons
——————————
——————————
Activiteiten
——————————
2010 tot 2015
2016 tot 2020
——————————-
——————————-
Aanbiedingen
——————————-
Weekaanbieding
——————————-
Volgede week
——————————

Voordellkaart
——————————-
Recepten
——————————-
——————————-
Social media
——————————-
Facebook
Link
Twiter
Instagram
——————————-


Ons B2B bedrijfs digitale platform wordt gevormd door een team van professionals gespecialiseerd in ontwerp, webontwikkeling en contentmarketing om uw bedrijfsgebied uit te breiden en B2B zakelijke relaties te versterken.

Dit alles is gericht op nationale Spaanse en buitenlandse bedrijven die hun producten en ecologische diensten en Superfood onder andere willen internationaliseren. We bieden al onze gebruikers professionele oplossingen, we faciliteren de publicatie van al hun zakelijke portfolio's van producten en diensten, met video's , catalogi en digitale afbeeldingen, commerciële contacten van koopaankopen.

We genereren enquêteformulieren, we onderscheiden zelfs uw producten of productassortimenten; we creëren contactlinks; verzending van eigen nieuwsbrieven; nieuwspublicaties of vacatures; we creëren contactagenda's voor beurzen en evenementen; we genereren de interpellatie met andere leveranciersbedrijven of klanten; wij promoten de SEO-positionering van uw eigen aanbod; en nog veel meer opties tegen echt concurrerende en vooraf vastgestelde prijzen, via een systeem waarmee bedrijven hun geïntegreerde digitale marketinguitgaven op elk moment kunnen beheren met andere bedrijven.

Daarnaast biedt de besturingsfunctie van het platform u uitgebreide rapporten van alle activiteiten die rond uw bedrijf zijn gegenereerd, van het aantal bezoeken aan ons platform en uw bedrijf tot de details van bewegingen in uw bedrijfsruimte wanneer ze geregistreerde gebruikers zijn; vergelijkingen van positionering met andere concurrenten en / of sectoren van activiteit; en, kortom, alles wat nodig is om hun marketingcampagnes te kunnen aanpassen die zijn geïntegreerd in commerciële acties om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken.

Maar hier stopt het scala aan mogelijkheden van ons BIOMUNDO B2B-platform niet, ons bedrijf werkt er altijd aan om ons platform te genereren, te moderniseren en bij te werken volgens de tijden en behoeften van elk van u.
We anticiperen op toekomstige veranderingen en nieuwe trends. Daarom hebben de klanten van ons platform de garantie dat hun diensten niet verouderd zijn of worden overtroffen door technologische vooruitgang op het digitale vlak.
Het is een platform dat volledig is aangepast aan Industry 4.0 en zich ontwikkelt naarmate de digitale wereld evolueert om bedrijven nieuwe en krachtige diensten aan te bieden die voldoen aan de meest veeleisende en effectieve vereisten om uw bedrijf met ons op de Nederlandse markt en vervolgens met andere markten te verbeteren. in Europa en de wereld.
Al dit B2B-platform wordt gegenereerd als een krachtig marketing- en geïntegreerd commercieel communicatiemiddel, waarmee uw bedrijf buiten uw gebied en invloed wordt gestimuleerd, op lokaal, regionaal, nationaal of internationaal niveau.
Ze te differentiëren met vergelijkingen van positionering met andere concurrenten en / of sectoren van activiteiten en in het algemeen alles in het werk te stellen om hun digitale marketingcampagnes of commerciële acties aan te passen aan het bereiken van specifieke en geïntegreerde doelstellingen.
Klik hieronder voor meer informatie over onze services en pakketten die bij uw bedrijf passen.Ons B2B platform is gericht op Spaanse nationale en buitenlandse bedrijven die onder andere hun producten en ecologische diensten en Super-food willen internationaliseren.

Dit B2C-platform biedt niet alleen een web-winkel als andere om online de producten en diensten te kopen van bedrijven die ons assortiment producten en diensten uit de 18 regio's van Spanje integreren voor de consument in het algemeen en in een korte tijd door heel Europa en de wereld.

Dit B2C-platform is bedoeld voor alle natuurlijke personen (individuen) en buurtverenigingen, stedelijke georganiseerde groepen, en anderen.


Beide platformen maken het mogelijk om een ​​catalogusbeheer van uniforme producten en diensten te verenigen om een ​​betere organisatie in het distributiekanaal te garanderen en het product komt rechtstreeks aan, van de producten tot de eindconsument.

Het vermindert technische kosten door kosten te verlagen en een betere garantieprijs te bieden aan onze klanten en consumenten.

Een enkele web-site met een enkel merk om meer dan 4000 biologische producten en diensten van Spaanse en buitenlandse productie te promoten.

Beide platforms zijn gemaakt met eenvoudigere potentiële operaties om de groepsaankoop van zowel klanten als consumenten te vergemakkelijken.

Omdat het eten van bio niet moeilijker zal zijn vanwege de hoge prijzen, zal het beter zijn omdat u, onze consumenten, uw product rechtstreeks van de producerende bedrijven zonder tussenpersonen zullen kopen.

Omdat zowel klanten als consumenten met dezelfde faciliteiten in een enkele corporate web-winkel kopen.

De beste prijzen garanderen voor producten en diensten van hoge kwaliteit te allen tijde.

We gebruiken een geïntegreerde marketing van bestellingen en een groter aantal consumenten en bestellingen, zodat onze prijzen altijd de beste zullen zijn, en er zal geen excuus zijn dat biologisch eten duur en moeilijk is, met ons platform zal het net zo eenvoudig zijn als kopen met een laptop. , mobiel of elke tablet die is verbonden met internet.

En we garanderen te allen tijde de veiligheid van de middelen en betalingssystemen.

Het helpt uw ​​economie door uw uitgaven met 50% per jaar te verlagen met gezond en zorgzaam voedsel voor u, uw gezin en de planeet.

Voor meer informatie over onze systemen voor online aankoop van producten en diensten van interesse, moet u die nodig hebben die past bij uw verbruik, klik hieronder.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Spanje worden producenten van biologische en superfood producten gecontroleerd door de overheid; er wordt bekeken of het productieproces van a tot z volledig biologisch is. Indien een product biologisch geproduceerd is, krijgt het een Europees en regionaal biologisch logo.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————