Biologische Oude manchego (rauwemelk)
Biologische Oude manchego (rauwemelk)
Biologische queso curado wordt gemaakt van rauwe schapenmelk. Deze kaas komt uit Salamanca, Spanje; om het etiket artesanal (ambachtelijk) te mogen voeren, mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Biologische queso curado wordt 3 tot 4 maanden gerijpt.

Gewicht
€ 24.50
€ 0.00
×
Biologische Belegen manchego (rauwemelk)
Biologische Belegen manchego (rauwemelk)
Biologische queso semi-curado wordt gemaakt van rauwe schapenmelk. Deze kaas komt uit Salamanca, Spanje; om het etiket artesanal (ambachtelijk) te mogen voeren, mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Biologische queso curado wordt 3 tot 4 maanden gerijpt.

Gewicht
€ 24.50
€ 0.00
×
Biologische Oude manchego (gepasteuriseerd)
Biologische Oude manchego (gepasteuriseerd)
Biologische queso curado wordt gemaakt van rauwe schapenmelk. Deze kaas komt uit Salamanca, Spanje; om het etiket artesanal (ambachtelijk) te mogen voeren, mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Biologische queso curado wordt 3 tot 4 maanden gerijpt.

Gewicht
€ 26.25
€ 0.00
×
Biologische Belegen manchego (gepasteuriseerd)
Biologische Belegen manchego (gepasteuriseerd)
Biologische queso semicurado komt uit Salamanca, Spanje. Deze kaas wordt gemaakt van rauwe schapenmelk, stremsel en zout. Om het etiket artesanal (ambachtelijk) te mogen voeren, mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Biologische queso semicurado wordt 9 weken gerijpt.

Gewicht
€ 26.25
€ 0.00
×
Biologische Belegen manchego met rozemarijn en honing (gepasteuriseerd)
Biologische Belegen manchego met rozemarijn en honing (gepasteuriseerd)
Biologische queso semicurado komt uit Ciudad Real, Spanje. Deze kaas wordt gemaakt van rauwe schapenmelk, stremsel en zout. Om het etiket artesanal (ambachtelijk) te mogen voeren, mag de kaasmaker alleen rauwe melk gebruiken. Biologische queso semicurado wordt 9 weken gerijpt.
Gewicht
€ 26.25
€ 0.00
×